Vi  benytter Hawkeye Elite

 

Hvis du leder efter Hawkeye udstyr, så er det netop et af de mærker vi benytter hos Dækcentralen, hos os er du mere end et nummer i køen og vi gør alt, hvad vi kan for at holde dig godt kørende. Med stor erfaring, samt evnen og viljen til hele tiden at være på forkant med udviklingen, er vi den samarbejdspartner, du har ledt efter.

 

Hawkeye

Du kan betragte os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til, at du får mest muligt for dine penge, og at du altid er godt kørende, også med øje for sikkerheden.
Det er fordi vi er villige til at yde det ekstra der skal til, at vi er si stand til at tilbyde branchens højeste kvalitetsniveau til markedets mest fordelagtige priser.

 

Hør mere om Hawkeye
 

Vi kan kontaktes på telefon, per mail, igennem vores hjemmeside, men helst ser vi, at du kigger forbi vores adresse for en personlig snak om dine muligheder hos os.


Med mange kunder fra Frederikssund, Stenløse, Hillerød og Nordsjælland, oplever vi henvendelser fra hele Sjælland og øerne, båret frem af vores fordelagtige priser og holdbare løsninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

DÆKCENTRALEN    *    RAASIGVANGEN 5    *    DK-3550 SLANGERUP    *    TLF. 47 33 47 11

  • facebook-square