Dækservice

Vi fokuserer meget på dækservice

 

Siden 1967 har Dækcentralen fokuseret på service og montering af dæk og fælge og derfor kan vi udføre dækservice i bedste kvalitet. Uanset om du ejer en personbil, en varevogn eller en firehjulstrækker, er vi det rette sted at kontakte og med vores store erfaring er du sikret veludført og godt arbejde, gjort med en sikker hånd.

Med både stor erfaring og evnen til hele tiden at holde os ajour med udviklingen, kan vi levere service i høj kvalitet til den rigtige pris.

Service betyder også at vi yder råd og vejledning om hvilke dæk der passer præcis til din bil og hvilke køb der bedst kan betale sig i længden.
 

Dækservice med sikkerheden for øje....

Med vores store erfaring på området og evnen til at fokusere, kan vi udføre arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden og kvaliteten af arbejdet.

Dermed er vi det sikre valg og du kan med fordel indlede et samarbejde med os, hvor du både får montering og dækopbevaring og råd og vejledning i samme pakke.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Hillerød, Stenløse, Frederikssund og Nordsjælland og ønsker at det skal være en god oplevelse at være kunde hos os. Vi glæder os til at høre fra dig!

DÆKCENTRALEN    *    RAASIGVANGEN 5    *    DK-3550 SLANGERUP    *    TLF. 47 33 47 11

  • facebook-square