Dækopbevaring og gode råd og vejledning
 

Du kan med fordel vælge den fulde pakke hos os, med afmontering og montering af sommerdæk og vinterdæk og dækopbevaring.
Samtidig med veludført arbejde, får du den rette vejledning om hvornår dækkene skal skiftes, og hvilke dæk der er mest optimale for din personbil, varevogn eller firehjulstrækker.

Siden 1967 har vi specialiseret os i service og montere dæk og dermed har vi stor erfaring indenfor området, og fordi vi fokuserer på dette smalle område, kan vi tilbyde den bedste og mest sikre service på området.

 

Med dækopbevaring er der styr på tingene

Dækopbevaring

Indleder du et samarbejde med os, sikrer vi os at det nødvendige arbejde bliver gjort i tide med eksempelvis montering af vinterdæk.
Vi går op i en god kommunikation der kan sikre dig at, du får de bedste dæk der passer præcis til din bil. Vi sætter en ære i veludført arbejde og ønsker at det skal være en god oplevelse at samarbejde med os og derfor er det vigtigt for os at arbejdet altid er mere end blot i orden.
Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Hillerød, Stenløse, Frederikssund og Nordsjælland, men uanset hvor du kommer fra, kan du drage fordel af et samarbejde med os. Vi glæder os til at høre fra dig!

DÆKCENTRALEN    *    RAASIGVANGEN 5    *    DK-3550 SLANGERUP    *    TLF. 47 33 47 11

  • facebook-square